martin-aux-jeux.reismee.nl

De deo van Frank Evenblij

Na een reis van 3 uren over de Franse snelwegen vanuit Lens, bereik ik de rondweg van Parijs. Mijn hotel bevindt zich aan de zuidzijde nabij Orly. En dus was het even filerijden om er te komen maar net na 11 uur ben ik op mijn bestemming voor de komende 18 dagen. Gelukkig verloopt het inchecken bij het hotel vrij snel. Ze zijn blijkbaar wel voorbereid op de komst van fans. Amper een uur na aankomst in Parijs ben ik al op weg naar mijn eerste sportwedstrijd. De veiligheidsmaatregelen zijn enorm groot overal vind je politie. Voor de veiligheid moet je dan ook door zes controles om binnen te geraken in het Parc des Princes. De wedstrijd Spanje tegen Oezbekistan is niet zo spectaculair. Man van de wedstrijd is scheidsrechter uit Mauritanië. Zijn laatste fluitsignaal was foutloos. Spanje won gelukkig wel met 2-1. Daarna reisde ik af naar café Charbon om aldaar een uitzending bij te wonen van Humberto a Paris. En dat is veel mensen niet ontgaan. Al tijdens de uitzending voelde ik mijn telefoon vele manen trillen. Reden ik was de eerste gast bij Humberto in een oranje shirt. En dus zat ik vooraan op de bank. Als grap vroeg ik de regie nog wel even of ik gebruik kon maken van de deo van Frank Evenblij want dankzij de lichten was het behoorlijk warm. Tot mijn verbazing kwam even later iemand keurig aangelopen met een deodorant. Laten we voor de romantiek van het verhaal er maar van uitgaan dat het inderdaad de deo van Frank was. Voor mijn tv-optreden check uitzending gemist. Morgen gaan we de eerste Nederlanders aan werk zien als de handbaldames hun toernooi openen met een duel tegen Angola.

Oos

Ik vond je er strak bijzitten bij umberto