Encore dix jours
Over 10 dagen begint mijn reis naar de Olympische Spelen van Parijs. Vanaf 23 juli tot 11 augustus hoop ik jullie mee te kunnen nemen op deze reis via deze dagelijkse blog. Met behulp van een kort verhaal en vele foto’s en video’s wil ik jullie mijn Spelen laten zien. Acht jaar na mijn bezoek aan de Spelen in Rio de Janeiro hoop ik dat deze reis mijn net zoveel inspiratie oplevert. De talloze verhalen van die 10 dagen heb ik altijd veel plezier gedeeld. Het zijn en blijven kostbare herinneringen. Martin was in Rio en gaat naar Parijs. En na twee jaar google ’n, bezig zijn met plannen, met voorbereiden en dromen is het dan eindelijk zover. Van voetbal tot Femke Bol, van de teamsprint op de wielerbaan tot de Olympische handbalfinale bij de heren. Mijn agenda is volgeboekt en mijn reiskoffer is klaar voor vertrek. Ik kan niet wachten. Maar helaas het duurt nog 10 dagen. Best gek om nu al bezig te zijn met de reis terwijl mijn laatste schoolweek nog moet komen. En dus moet ik nog keihard werken voor mijn zuurverdiende centen. Toch ben ik nu al bezig met mijn blog. Want om een goed cijfer te behalen op een toets met je ook goed oefenen. En dus is dit stukje tekst voor mij vooral een test om te zien of alles werkt. Mijn blog is te lezen op martin-aux-jeux.reismee.nl. Daarnaast deel ik verhalen, foto’s en video’s waar mogelijk op mijn sociaal media. Je kunt met mij meereizen op allerlei manieren mocht je dat willen. Ik hoor graag van mijn digitale medereizigers wat ze van mijn verhaal vinden. Dus weet reageren mag altijd.